Workshops

Bekijk het overzicht van alle workshops.

Algemene informatie

U bent creatief en houdt van bloemen en natuurlijke materialen. U houdt van sfeer creëren. Met onze workshops vullen we dat graag voor u in.
Onder begeleiding maakt u de meest sfeervolle creaties, met steeds de natuur als uitgangspunt.
Elke maand is er een thema, waarvoor u kan kiezen. De workshop duurt een volledige dag , u maakt twee werkstukken .( met uitzondering van  kerst en Pasen = een duo en een bijpassend werkstuk , gevriesdroogd één werkstuk)
De inschrijvingen per thema zijn beperkt.


 

Dag workshop:

Begin om 09.30 u
Einde 15.30 u afhankelijk van het thema


U brengt zelf mee : mes, snoeischaar, draadschaar ,eventueel een schort
Twee werkstukken per workshop, uitgezonderd Kerst en lente , daar maakt u drie werkstukken, gevriesdroogd = één werkstuk
Koffie, thee, versnaperingen, lunch inbegrepen.
Bekijk onze actuele lijst voor het aanbod.

Algemene info workshops:

Inschrijven
U kiest in de lijst welke workshop u wenst te volgen. Vervolgens vult u het inschrijfformulier in met vermelding van de gewenste workshop(s) en het aantal personen.
Dit kan u doorsturen via mail of per post.
Per gekozen workshop vragen we u een voorschot te storten, zodat u plaats verzekerd is.
Indien de workshop die u kiest, vol is, wordt u hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht. U wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

Uitschrijven:

Indien u de gekozen workshop niet kan volgen , dient u dit minstens 14 dagen op voorhand te melden, zodat de reserven nog verwittigd kunnen worden.
Het voorschot van de workshop wordt u zo snel mogelijk terug gestort.
Bij laattijdige annulatie , verliest u het voorschot , of kan u de materialen ,voor de waarde van het voorschot, komen ophalen.

 
W
 
Informatie over
de workshop:
€120.00

Structuren met bloeiende planten

Kamerplanten zijn terug helemaal in. Verwerkt op een creatieve manier, vormen ze samen met de strakke structuren waarin ze verwerkt zitten, een lang houdbare aanwinst voor het interieur.

WORKSHOPS

W
 
Informatie over
de workshop:
€140.00

Lente duo met bijpassend tafelstuk

Fris groene toetsen en frele lentebloemen luiden het nieuwe seizoen in. Een lentefris duo en een bijpassend tafelstuk maken van uw familiefeest een sfeervolle gebeurtenis.  

WORKSHOPS

W
 
Informatie over
de workshop:
€120.00

Zomerbloeiers voor de tuintafel

Een zomer lang genieten van deze langbloeiende structuren. De tuintafel op het terras, een gans seizoen voorzien van bloemen.

WORKSHOPS

W
 
Informatie over
de workshop:
€120.00

Zomerse structuren met schelpen en bloemen

Schelpen en bloemen , we halen het vakantie gevoel binnen. Twee bijna oneindig lang houdbare stukken zorgen voor een zomerse toets.

WORKSHOPS

W
 
Informatie over
de workshop:
€120.00

Limonium en Alchemilla in weelderige tafelguirlandes

Twee eenvoudige bloemensoorten die zich uitermate lenen om in te drogen. Verwerkt in twee stijlvolle stukken een aanwinst voor uw interieur.

WORKSHOPS